Word jij onze nieuwe Proofkaarthouder?

De Proofkaart is een stempelkaart met veel voordeel voor onze fans. Koop hem omdat je van een voordeeltje houdt en ons tegelijk wilt steunen! Dit is al de 4e Proofkaart, nr. 1 en 2 hoorden bij de crowdfunding voor de start van Proof Bakery. 2 jaar geleden de kans gemist? Koop hem nu! 

Hoe werkt de Proofkaart?

We verkopen stempelkaarten, Proofkaarten, voor de prijs van 100 euro. Je kunt er 1 of meerdere aanschaffen.

Hiervoor krijg je per Proofkaart:

  • Iedere week 2,50 euro korting op aankopen (zoals brood, banket en koffie) bij ons in de bakkerij, gedurende 30 weken tot het einde van 2020, geen minimale verdere aankoop verplicht, waarde van 65 euro.
  • Extra stempels met producten ter waarde van 60 euro

Totale waarde van de stempelkaart is minimaal 125 euro, een rendement van ruim 25% op deze Proofkaart! Natuurlijk steun je ons hiermee, maar we hebben je ook elke week bij ons in de bakkerij of café om je te verwennen met iets lekkers.

Afspraken
  • Stempelkaarten worden op naam en opvolgnummer verstrekt
  • Elke week kan je de stempel met het weeknummer van die week laten afstempelen, zo ontvang je de korting bij de kassa.
  • Kan je een keer een week niet? Geen probleem. Je mag altijd een stempel van een eerdere week gebruiken. Je kunt maximaal 2 stempels in totaal per week gebruiken, dus 1 van deze week plus 1 van een eerdere week.
  • Heb je na 30 juni 2021 nog wat stempels over? Ook die mag je nog tot en met 30 september bij ons laten afstempelen, maar wel maximaal 1 stempel per week.

Vul het formulier hieronder in of meld je in de winkel, we maken je Proofkaart dan in orde!

Ja ik wil een Proofkaart 2021

Kleine Lettertjes....

Je komt na het invullen van dit formulier naar de winkel om de Proofkaart 2021 af te halen. We vragen je daar, na betaling, te tekenen voor ontvangst. Zodra je heb hebt kun je direct je stempelkaart gaan gebruiken.