Op deze pagina willen wij je graag wat meer vertellen over het assortiment van Proof Bakery en dat wil nog wel eens veranderen. We blijven updaten!

Ben je benieuwd naar ons cafe-menu?

Menu Proof Cafe

Menu Proof Ontbijt

Menu To-Go

Menu DrinkProof (alcohol)

Bestellen om mee te nemen?

Wil je iets voor de lunch bestellen en heb je niet zoveel tijd? Dat kan tot 10.30 uur via onze Whatsapp 06-57482225. Dan ligt het om 12.00 uur voor je klaar en kun je het gelijk meenemen!

(Bedrijfs)catering, lunches. borrels of traktaties?

Ook hier kunnen wij veel voor je (bedrijf) betekenen, we hebben alle basisingredi├źnten in huis!

We kunnen bezorgen bij grotere bestellingen, maar haal je het zelf op, dan geven wij je 5% korting op de totale bestelling!
Zeker bij grotere bestellingen is het aan te bevelen dit minimaal 1 week tevoren door te geven in verband met onze productie, desembrood is vaak al 2 tot drie dagen onderweg voor het vers uit de oven komt! Informeer in de winkel of via de mail naar de mogelijkheden!

Hieronder vind je een deel van ons assortiment.  Heb je meer advies en achtergrond nodig over de producten die wij gebruiken en die wij er zelf weer mee maken? Wij geven het graag! Stel je vragen in de winkel of stuur ons een berichtje!

Broodproof

Brood

Drinksproof

Drinken

IJsProof

IJs - ProofPops

Zoetproof

Taart

Ontbijt

Foodproof

Maaltijden

FAQ: Hoe lang is jullie brood houdbaar?

Ons brood wordt gemaakt zonder broodverbetermiddelen en we maken onze producten het liefst zo puur mogelijk. Natuurlijk verrijken we sommige broden ook, maar we doen dat met enkelvoudige, duidelijke grondstoffen zoals eieren, suiker, melk, olijfolie, boter, noten en rozijnen.
We gebruiken hiervoor lange processen en desem, wat betekent dat het brood vaak 2 tot 3 dagen de tijd heeft gehad om zich te ontwikkelen. Sommige stoffen in brood krijgen hierdoor de tijd om af te breken waardoor de voedingsstoffen beter door je lichaam worden opgenomen. Bovendien zorgt een lange rijstijd voor meer smaak en aroma's en een heerlijke knapperige korst, want al ons brood wordt op de stenen vloer van de oven gebakken.

Dat betekent wel dat ons brood een andere houdbaarheid heeft dan ander brood dan je misschien gewend bent. Wij adviseren je het brood binnen 1 tot 2 dagen na aankoop op te eten. Het kan droger worden na aansnijden en gaat dan sneller achteruit. Voor direct gebruik verpakken wij in papier. Maar wil je het brood langer bewaren? Dan kan het ook goed in de vriezer, in plastic verpakt en liefst onaangesneden, worden bewaard.

Voor gebruik haal je het uit de vriezer, laat het ontdooien en maak het brood weer knapperig door het 5 tot 8 minuten in een voorverwarmde oven te doen van 200 graden. Of gebruik hiervoor je toaster: heerlijk met daarna een plakje kaas of confiture erop!