Taart

Appeltaart

10,25

Altijd lekker: een goed appeltaartje gemaakt met goed fruit en een boterdeeg. Met of zonder slagroom in ons cafe, thuis wellicht als dessert zelfs met een bolletje (kaneel)ijs! De appeltaart bevat amandelspijs, kaneel en rozijnen!

Carrot Cake

11,50

Een vast item in ons assortiment: een worteltjestaart met echte wortels en een creamcheese topping, ook in 1-persoonsvariant te krijgen!

Cheesecake

17,50

We hebben hem regelmatig in varianten van het seizoen maar de basis is een echte topper, de gebakken cheesecake. Soms gewoon ‘normaal’ met onze huisgemaakte creme fraiche, soms met fruitcompote of hier met een karamel, pompoen, speculaastintje. Net wat je lekker vindt! En het mooist? Hij is er ook in een 1-persoons taartje!

Sloffen Fruittaart

Een van onze hardste lopers in de zomer: Het sloffentaartje met zwitserse room en vers fruit. Meestal in het begin van het seizoen met aardbeien, maar later ook met ander lekkers. In 6-8 persoons en in 1-persoons verkrijgbaar, in de zomermaanden dus!

Vegan taartjes

4,25

Helemaal Vegan en steeds wisselend in smaak. Ook geschikt voor mensen met een gluten- of lactoseintolerantie, want ze zijn compleet vrij van deze producten! (ze kunnen we sporen van bevatten)
Op bestelling natuurlijk ook grotere varianten verkrijgbaar!