Brood

Boule Blanc

4,00

Ons meestverkochte brood in Vathorst!
Deze witte bol is gemaakt met T65, T80 en T130 rogge, en bevat ook een klein beetje boter. Lekker op elk moment van de dag!

Groentenbroodje

Stiekem al een beetje beroemd in Vathorst: ons groentenbroodje. Gemaakt met zongedroogde tomaat, wortel, mais, ui, prei, courgette, oude en belegen kaas van Westland en een beetje sambal, is hij zowel koud als warm een genot om te eten. Uit het handje of heel lekker bij de borrel of een soepje!

Haverbrood

4,25

Haver is ontzettend gezond voor je! Dit brood bestaat uit 25% haver en 75% tarwe, de haver wordt gekookt in melk. Haver werkt cholesterolverlagend, heeft gunstige effecten bij diabetes en obesitas, en werkt ontstekingsremmend. En het brood is ontzettend lekker, ziet van van binnen uit als een witbrood maar bevat een boel meer vezels.

Meergranenbrood

4,25

Een brood dat met tarwe, rogge en haver is gemaakt en daarnaast een heerlijk biozaden en -pitten mengsel bevat met zonnebloempitten, lijnzaad en boekweit.

Speltbrood

4,25

Ons speltbrood bevat geen tarwe. Het wordt gemaakt van speltbloem en speltvolkoren en de desem is gemaakt van rogge. Ook zit er een kookdeeg van rogge in voor extra malsheid!

Volkorenbrood

4,00

Een brood dat met recht volkoren genoemd mag worden.

Het bestaat enkel uit volkorenmeel, zout, water en een roggedesem. Dat laatste ook om hem 100% volkoren te houden. Het brood bevat dus geen enkele andere toevoeging!