Catering

Verse broodjes of gebak nodig?
Wij bieden een gevarieerde en huisgemaakte lunch,
heerlijke taart en ander zoets. Bekijk hier het Catering Menu of klik hier voor de To-Go Kaart.

Gemaakt zonder toevoegingen en met respect voor het product.

To-Go vooraf bestellen

Wil je vandaag iets voor de lunch komen ophalen (max 10 items) en heb je niet zoveel tijd?
Bestellen kan tot 10.30 uur via onze Whatsapp 06-57482225 (gesloten op maandag).
Kies iets van het To-Go menu dan ligt het om 12.00 uur voor je klaar en kun je het gelijk meenemen!
Voor grotere bestellingen adviseren we je het formulier hieronder in te vullen.

Business-to-business

Wil jij in jouw bedrijf ook de producten van Proof Bakery verkopen (shop-in-shop)
of gebruiken op je eigen kaart en met jouw producten?
Wij kunnen veel betekenen met de Proof producten. Informeer naar de mogelijkheden!

Bestelformulier

Vul hieronder het gewenste aantal per product en evt. soort brood in.

Kleine Lettertjes....

Wanneer de bestelling bij ons binnen is raadplegen wij de bakkers en laten we zo spoedig mogelijk weten of de bestelling definitief door kan gaan.
Bestellingen tot 10 personen kun je uiterlijk 2 werkdagen voor levering doorgeven. Bestellingen groter dan 10 personen kun je 5 werkdagen tevoren doorgeven. Bij kortere levertijden graag telefonisch contact via 033-7370267.

Voor bestellingen onder de 75 euro rekenen wij 6 euro bezorgkosten binnen een straal van 3 km rondom Proof Bakery.
Haal je het zelf op, dan geven wij je 5% korting op de totale bestelling. Wij gaan ervanuit dat eventueel servieswerk binnen 2 werkdagen weer retour wordt gebracht, anders rekenen we hiervoor 10 euro ophaalkosten.

We kunnen met de meeste allergieën of dieetwensen rekening houden. Wij bereiden relatief veel vegetarische en vegan gerechten. Glutenvrij i.v.m. coeliakie is echter vanwege onze omgeving niet mogelijk.

Wat bieden wij Vathorst?

Het meest verse product, iedere dag speciaal voor jou gebakken

Elke dag maken wij het lekkerste brood en banket voor je. We kiezen voor een beperkt standaard assortiment en verrassen je steeds met wisselende producten. Je kunt zelf komen kijken hoe het uit de oven komt, want onze bakkers werken een groot deel van de dag recht voor je neus! We bakken de hele dag door ons brood. Je kunt het zelfs -als het net uit de oven is- horen ‘zingen’. Dat blijft zelfs voor de proofbakkers een prachtig geluid! En dan hebben we het nog niet eens over de heerlijke geur van het vers gebakken desembrood… Ook onze andere producten worden steeds vers bereid. Mis je iets in ons assortiment? We horen het graag!

Eerlijke prijzen voor
eerlijke producten

We werken met duurzame bloem- en meelsoorten, van verschillende granen. Wij kopen de beste ingrediënten, liefst van het seizoen. We kunnen je vertellen waar de boter in de croissants vandaan komt en kennen onze leveranciers. We variëren in het assortiment om dat zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van onze fans. We kiezen ervoor om je net iets andere dingen voor te schotelen dan je misschien thuis gebruikt, dus bijvoorbeeld bijzondere limonades en dranken, waardoor we je steeds weer kunnen verrassen. En dat alles tegen een eerlijke prijs, want wij vinden dat je elke dag goede producten verdient.

Verbonden
in de buurt

Proof Bakery staat in één van de mooiste en leukste wijken van Nederland in een aantrekkelijke stad. We willen graag samen met jou de leefbaarheid in onze buurt verbeteren en samen met bewoners, ondernemers en bezoekers van onze buurt op zoek gaan naar samenwerking. Onverkochte producten doneren we aan een goed doel en we zullen ook een plek worden waar wij het voedsel wat je zelf over hebt inzamelen en kunnen meegeven. Wil jij met ons samenwerken of heb jij ideëen om de leefbaarheid in de buurt te vergroten waaraan wij een bijdrage kunnen leveren? Neem dan zeker contact op!