Menu & Bestellen

Catering

Verse broodjes of gebak nodig? Wij bieden een gevarieerde en huisgemaakte lunch, heerlijke taart en ander zoets. Bekijk hier de menukaart om ter plekke te eten op ons terras of klik hier voor de To-Go Kaart. De menukaart voor cateringen vind je hier: het Catering Menu

Gemaakt zonder toevoegingen en met respect voor het product.

To-Go vooraf bestellen

Wil je vandaag iets voor de lunch komen ophalen (max 20 items) en heb je niet zoveel tijd?
Bestellen kan via de ‘menu en bestellen’-knop op deze pagina, er staat ook veel lekkers bij voor na de lunch. Kies iets van het To-Go menu , bestel het via de bestelknop bovenaan, en dan ligt het op tijd voor je klaar en kun je het gelijk meenemen!
Voor grotere bestellingen (meer dan 20 broodjes) of diners adviseren we je om tijdig contact te zoeken, minimaal 3 dagen tevoren.

Business-to-business

Wil jij in jouw bedrijf ook de producten van Proof Bakery verkopen (shop-in-shop)
of gebruiken op je eigen kaart en met jouw producten?
Wij kunnen veel betekenen met de Proof producten. Informeer naar de mogelijkheden!

Menu & Bestellen

Wat bieden wij Vathorst?

Het meest verse product, iedere dag speciaal voor jou gebakken

Elke dag maken wij het lekkerste brood en banket voor je. We kiezen voor een beperkt standaard assortiment en verrassen je steeds met wisselende producten. Je kunt zelf komen kijken hoe het uit de oven komt, want onze bakkers werken een groot deel van de dag recht voor je neus! Je kunt het zelfs -als het net uit de oven is- horen ‘zingen’. Dat blijft zelfs voor de proofbakkers een prachtig geluid! En dan hebben we het nog niet eens over de heerlijke geur van het vers gebakken desembrood… Ook onze andere producten worden steeds vers bereid. Mis je iets in ons assortiment? We horen het graag!

Eerlijke prijzen voor
eerlijke producten

We werken met duurzame bloem- en meelsoorten, van verschillende granen. Wij kopen de beste ingrediënten, liefst van het seizoen. We kunnen je vertellen waar de boter in de croissants vandaan komt en kennen onze leveranciers. We variëren in het assortiment om dat zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van onze fans. We kiezen ervoor om je net iets andere dingen voor te schotelen dan je misschien thuis gebruikt, dus bijvoorbeeld bijzondere limonades en dranken, waardoor we je steeds weer kunnen verrassen. En dat alles tegen een eerlijke prijs, want wij vinden dat je elke dag goede producten verdient.

Verbonden
in de buurt

Proof Bakery staat in één van de mooiste en leukste wijken van Nederland in een aantrekkelijke stad. We willen graag samen met jou de leefbaarheid in onze buurt verbeteren en samen met bewoners, ondernemers en bezoekers van onze buurt op zoek gaan naar samenwerking. Onverkochte producten doneren we aan een goed doel. Wil jij met ons samenwerken of heb jij ideëen om de leefbaarheid in de buurt te vergroten waaraan wij een bijdrage kunnen leveren? Neem dan zeker contact op!