Gemaakt zonder toevoegingen

Producten die met respect voor het ambacht gemaakt worden, met lange processen, desem,
eerlijke ingrediënten en transparantie in bereidingswijze

Zoets en ander lekkers

Steeds wisselend in assortiment, altijd vers en met het seizoen mee.
Er zijn ook veel allergie- en veganopties!

Viennoiserie

Nog voor veel mensen een wonderlijk woord: maar het is alles wat tussen
brood en banket inzit. Denk aan croissants, brioches, koffiebroodjes en snacks.
Wij maken het helemaal zelf, met Franse roomboter!

Broodproof

Brood

Zoetproof

Taart

Ontbijt

IJsProof

IJs - ProofPops

FAQ: Hoe lang is jullie brood houdbaar?

Ons brood wordt gemaakt zonder broodverbetermiddelen en we maken onze producten het liefst zo puur mogelijk. Natuurlijk verrijken we sommige broden ook, maar we doen dat met enkelvoudige, duidelijke grondstoffen zoals eieren, suiker, melk, olijfolie, boter, noten en rozijnen.
We gebruiken hiervoor lange processen en desem, wat betekent dat het brood vaak 2 tot 3 dagen de tijd heeft gehad om zich te ontwikkelen. Sommige stoffen in brood krijgen hierdoor de tijd om af te breken waardoor de voedingsstoffen beter door je lichaam worden opgenomen. Bovendien zorgt een lange rijstijd voor meer smaak en aroma's en een heerlijke knapperige korst, want al ons brood wordt op de stenen vloer van de oven gebakken.

Dat betekent wel dat ons brood een andere houdbaarheid heeft dan ander brood dan je misschien gewend bent. Wij adviseren je het brood binnen 1 tot 2 dagen na aankoop op te eten. Het kan droger worden na aansnijden en gaat dan sneller achteruit. Voor direct gebruik verpakken wij in papier. Maar wil je het brood langer bewaren? Dan kan het ook goed in de vriezer, in plastic verpakt en liefst onaangesneden, worden bewaard.

Voor gebruik haal je het uit de vriezer, laat het ontdooien en maak het brood weer knapperig door het 5 tot 8 minuten in een voorverwarmde oven te doen van 200 graden. Of gebruik hiervoor je toaster: heerlijk met daarna een plakje kaas of confiture erop!